Op 8 juni geeft de uit Amersfoort afkomstige econoom en schrijver Paul Schenderling een openbare lezing bij Loge Spectrum over een economie gebaseerd minder consumptie en meer gelijkheid waardoor mensen gelukkiger zijn omdat ze minder stress en meer vrije tijd hebben. Vanuit zijn persoonlijke ontwikkeling vertelt hij hoe hij tot deze visie is gekomen en hoe hij deze in zijn eigen leven toepast. Paul is (mede) auteur van de boeken ‘Er is leven na de groei’ en ‘Hoe handel ik eerlijk’. Na afloop van de lezing is er uitgebreid gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Vrijmetselaarsloge Spectrum wil met deze lezing een bijdrage leveren aan het bevorderen van de dialoog rondom actuele maatschappelijke vraagstukken. Alleen in dialoog en met oprechte interesse in elkaars standpunten lossen we deze vraagstukken op. De Vrijmetselarij werkt aan het welzijn van de gemeenschap door persoonlijke ontwikkeling van haar leden. 

Paul Schenderling

 

Er is een beperkt aantal plaatsen. U kunt zich aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De lezing start om 20.00 uur, inloop met koffie vanaf 19.30 uur waarbij tevens de gelegenheid is om met leden van Loge Spectrum in gesprek te gaan. 

Adres logegebouw: Van Persijnstraat 9, 3811 LS Amersfoort

Joomla SEF URLs by Artio