Contact

Wellicht dat je na het lezen van de informatie op onze site meer ge├»nteresseerd bent geraakt in de Vrijmetselarij en wil je je verder ori├źnteren. Misschien zou je enkele brochures over de Vrijmetselarij willen ontvangen. Of misschien wil je in een persoonlijk gesprek eens van gedachten willen wisselen over de vraag of de Vrijmetselarij misschien ook iets voor jou is.

Je kunt dan contact opnemen met een van onze voorlichters: Ernst-Jan Reitsma, Wim Rohaan of Arie Geerding. Dat kun je doen via het onderstaande e-mailadres van onze secretaris. Je kunt erop vertrouwen dat wij veilig en correct met je gegevens zullen omgaan.

Informatiebijeenkomsten

Elk jaar organiseert Loge Spectrum een informatiebijeenkomst. Daarnaast is ons gebouw op Open monumentendag geopend en kunt je ook dan informatie over de vrijmetselarij meenemen als je dat wilt. Voor belangstellenden is er ook 1 of 2 x per jaar een open comparitie. Dan kun je eens meemaken hoe wij tijdens een comparitie een bepaald onderwerp met elkaar bespreken.
Een persoonlijk gesprek met een of meer van onze leden is altijd mogelijk en wij doen dat graag.

Lid worden

Loge Spectrum neemt elk jaar een of twee nieuwe leden aan. Wij nodigen mannen die overwegen lid te worden van harte uit contact met ons op te nemen.

Algemene contactgegevens

Algemeen contactpersoon van Loge Spectrum is onze secretaris. Deze is bereikbaar op het volgende mailadres: secretaris.loge272@vrijmetselarij.nl

Ons bezoekadres is:

Loge Spectrum
Logegebouw Amersfoort
van Persijnstraat 9
3811 LS Amersfoort